jessica2

Informatie

Mijn verhaal

Mijn naam is Jessica Mostert -Gordijn;  beeldend fotograaf, verhalen verteller, glaskunstenaar en schilderes.

Ik fotografeer al jaren enthousiast. Fotografie loopt als een rode draad door heel mijn leven. Eerst analoog en nu digitaal.

Ik denk dat ik  een scheppende creatieve fotograaf ben die graag vanuit zichzelf (eigen beleving, denken en voelen) verhalen vertelt. Verhalen  die een fenomeen beschrijven die niet zozeer uit de ‘echte wereld’ komen maar meer uit mij zelf. Het moet in verbinding staan met jezelf en dan kun je je (goed) uiten. Ik ben in staat om het onbesprokene te vertalen in beeld.

Verder ben ik iemand die als het eenmaal klikt met een thema er zich helemaal in vastbijt en dat kan dan leiden tot mooie resultaten. Verbeteren…….. Elk thema is weer een nieuwe uitdaging en weer een nieuwe les. Daarmee verbeter je je zelf.

Jessica