JM Fotografie

Verhalende portretfoto

Verhalende portretfoto laten maken

YES, wij zijn weer open voor fotoshoots! Wel met aangepaste gezondheidsmaatregelen. Zo werken wij alleen op afspraak

Ben je op zoek naar een fotograaf die aandacht geeft, de tijd heeft en op zoek gaat naar de juiste verbeelding, dan zit je goed. Ik zoek niet de grote en snelle shoots. In onze studio, ben ik op zoek naar het juiste typerende beeld van jou of u. Dat ene echte lachje, of juist die ene grimas of juist dat juiste portret voor LinkedIn. Zakelijk, privé, familie, en of een laatste fotosessie voor een overlijden.

Samen gaan we op zoek naar het verhaal achter het portret. De verdieping achter de foto.

Misschien wil je wel die foto met een dikke sigaar en een glas whiskey. Of samen met je gitaar of boek. Precies datgene vastleggen wat jou nou uniek maakt. Die persoonlijke uitstraling daar gaat het om. In de studio of op locatie. Waar dan ook, we daar nemen alle tijd voor.

Eerst een kopje koffie, daarna gaan we ontspannen aan de slag, totdat we die juiste foto hebben waarop iedereen  zegt; he dat ben jij echt. Niet de glamour shoot, en het gelikte, maar een persoonlijke touch.

Alle leeftijden zijn welkom vooral ook als u helemaal niet van foto’s maken houdt en toch mooie beelden wil achterlaten voor later. Ook mindervaliden kunnen bij ons gemakkelijk in de studio komen. En anders kom ik op locatie om de mooie beelden te maken.

Maak een afspraak en laat u verrassen met een gezellige fotoshoot, in combinatie met plezier, ontspanning en een mooi beeld.